Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Семінар "Введення в 3D друк полімерними матеріалами"

Семінар "Введення в 3D друк полімерними матеріалами"

29-го листопада 2022 року відбувся науковий семінар кафедри, за участю завідувача відділу зварювання пластмас Інституту електрозварювання ім. Є.О.Патона НАН України, професора, д.т.н. Юрженкоа Максима Володимировича "Введення в 3D друк полімерними матеріалами"

Семінар є частиною регулярного наукового семінару кафедри прикладної фізики КПІ ім. Ігоря Сікорського. 

Анотація семінару: Адитивні технології або як їх просто називають 3D друк уже стійко увійшов у людське життя. Його використовують у багатьох сферах життєдіяльності людини - від виготовлення дитячих іграшок до виробництва індивідуальних імплантів медичного призначення. Розглянуто відомості про полімери та полімерні композити, їх структуру, властивості та сфери застосування, обговорено найбільш розповсюджені технології 3D друку, зануримося у наукові основи цих процесів на прикладі найбільш популярної технології FDM (Fused deposition melting) 3D друку. Наприкінці Окреслено майбутні перспективи розвитку адитивних технології, зокрема перехід від 3D друку до 4D друку.

На нашому youtube каналі буде розміщено запис семінару.


Галерея новин

Image #428
Image #429
Image #430